Αποτρίχωση

Εξαλείψτε την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα με τον πιο ασφαλή τρόπο, χωρίς να εκθέσετε το δέρμα σε κίνδυνο μολύνσεων, ουλών και εγκαυμάτων.

 

Ριζική – Ηλεκτρική Αποτρίχωση

Η αποτελεσματική λύση αποτρίχωσης με την μέθοδο της ηλεκτρόλυσης. Τα αποτελέσματά της είναι μόνιμα μιας και η καταστροφή του θύλακα της τρίχας επιτυγχάνεται με την εισαγωγή της βελόνας μέσα στο θύλακα και την απελευθέρωση ρεύματος. Είναι η ιδανικότερη λύση για την επίμονη τριχοφυΐα του προσώπου. Με τα σύγχρονα μηχανήματα που διαθέτουμε δεν έχουμε καθόλου πόνο ή ερεθισμό.

 

Με κερί

Γίνεται σε όλες τις περιοχές του σώματος. Χρησιμοποιούμε 100% φυσικό κερί, χωρίς χημικά πρόσθετα κατάλληλο ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. Επίσης στο ινστιτούτο μας παρέχεται αποτρίχωση με ειδικό κερί στην περιοχη των φρυδιών.

 

Laser

H αποτρίχωση με laser είναι μια απόλυτα ασφαλής και σίγουρη μέθοδος για τη σταδιακή μείωση της τριχοφυίας. Μέσω του φωτός που παράγεται απο το μηχάνημα του laser επιτυγχάνεται εστίαση ενέργειας στο θυλάκιο της τριχας καταστρέφοντας το χωρίς να επηρεάζει την επιδερμίδα ή τον υπόλοιπο οργανισμό. Η αποτρίχωση με laser μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος όπως το πρόσωπο, χέρια, μπικίνι, πόδια, στήθος κ.α.

depilation