Κρυολιπόλυση

Γιατί η μέθοδος Cryo Cool Med διαδίδεται τόσο γρήγορα?
Η μέθοδος Cryo Cool Med απαντά στην ανάγκη για άμεσα αποτελέσματα στο τοπικό πάχος χωρίς την αναγκαιότητα χειρουργίου, αναισθησίας και χρόνου ανάρρωσης.

 

Τα τελευταία χρόνια η μέθοδος κερδίζει συνεχώς έδαφος και έχει γίνει ο πιο δημοφιλής τρόπος λιποκαταστροφής. Η μη επεμβατική αυτή μέθοδος εκμεταλλεύεται την αυξημένη ευαισθησία των λιποκυττάρων στην ελεγχόμενη στοχευμένη ψύξη. Στοχεύουμε λοιπόν τον λιπώδη ιστό με δύο συμμετρικές κεφαλές που αναρροφούν την περιοχή θεραπείας.

 

Στην συνέχεια ψύχουμε τοπικά την περιοχή. Η έκθεση των λιποκυττάρων σε συνεχή ελεγχόμενη ψύξη τα οδηγεί σε κυτταρική απόπτωση, την βιολογική δηλαδή καταστροφή τους.

 

Το λεμφικό σύστημα αναλαμβάνει την φυσιολογική αποβολή των λιπαρών οξέων από τον οργανισμό. Τα αποτελέσματα είναι όμως είναι εντυπωσιακά και μόνιμα, καθώς ένα 25-33% των λιποκυττάρων καταστρέφεται όπως δείχνουν οι κλινικές μελέτες.

 

Ποιούς αφορά η μέθοδος Cryo Cool Med?
Η μέθοδος απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες με συσσωρευμένο τοπικό λίπος, που επιθυμούν άμεσα αποτελέσματα με μια μη επεμβατική μέθοδο. Η μέθοδος προσφέρει άμεσα αποτλέσματα από την πρώτη συνεδρία, ακόμη και εκεί όπου όλες οι άλλες μεθόδοι αποτυγχάνουν.

 

Σε ποιές περιοχές του σώματος εφαρμόζεται?
Η μέθοδος εφαρμόζεται ιδανικά στην περιοχή της κοιλιάς, μηρούς, γλουτούς, μπράτσα, γόνατα, πλάτη και ψώμακια.

 

Ποιά είναι η αίσθηση της θεραπείας
Αρκετά άνετη και ευχάριστη. Ο ενδιαφερόμενος έχει μια αίσθηση ελαφριάς ψύξης, η οποία υποχωρεί καθώς η περιοχή μουδιάζει και μετά απο λίγα λεπτά απομένει μόνο η αίσθηση της αναρρόφησης έως το τέλος της θεραπείας.

 

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται για να δώ αποτελέσματα?
Τα αποτελέσματα είναι ορατά απο την πρώτη συνεδρία. Απαιτούνται 1-4 συνεδρίες ανάλογα με το πρόβλημα, ανά 30-45 μέρες και η κάθε συνεδρία διαρκεί 45-60 λεπτά.

 

Υπάρχουν ανεπιθύμητες παρενέργειες?
Οι σπουδαιότερες όλων αφορούν μικρούς μώλωπες λόγω της αναρρόφησης, που υποχωρούν άμεσα. Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις δραστηριότητες του. Παρατηρείται επίσης ερυθρότητα της περιοχής λόγω του ψύχους που υποχωρεί σε 1-5 ώρες.

cryolipolisys
cryolipolysis_effects_new
cryolipolisys-machine

Δείτε τι είναι